haar-terug-naar-eigen-kleur

Details De klacht Waar blijft mijn pakket? Het is bijna 1 week geleden, dat het pakket is aangemeld. Als jullie het niet kunnen leveren binnen de afgesproken tijd wil ik de mogelijkheid hebben om mijn pakket zelf op te halen, aangezien jullie dit niet kunnen bezorgen. De oplossing Het vinden en ontvangen van mijn pakket, of het apart leggen als jullie het niet kunnen bezorgen. Kom het wel ophalen. 1 reactie Auteur Datum 2021-05-05T12:34Z Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een vraag heeft over een naar u verzonden pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht. Aan de hand van de verzendcode heb ik geprobeerd te achterhalen waarom uw pakket nog niet is bezorgd, maar helaas is dit niet gelukt. Om ervoor te zorgen dat dit alsnog zo snel mogelijk gebeurt, is aanvullend onderzoek vereist. Ik adviseer u daarom om contact op te nemen met de afzender. Die kan, als opdrachtgever van de zending, een officieel onderzoek bij ons aanvragen en u op de hoogte brengen van de uitkomst.

Klacht POSTNL: Waar is mijn pakket? status is bezorgd, maar noit bezorgd en geen bericht | Klachtenkompas

waar is mijn pakket gebleven postnl

Het lijkt er echter wel op dat dit pakket nog niet is aangekomen. Ik wil daarom graag een onderzoek starten hiernaar. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om dit direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie: - uw e-mailadres; - een omschrijving van de inhoud en het uiterlijk van het pakket in zoveel mogelijk detail (merk, maat, kleur, patroon, waarde, etc. Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een (privé)reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice POSTNL 2020-05-19T12:07Z Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor de aanvullende informatie. Het spijt me dat het pakket tot op heden nog niet is aangekomen. Aan de hand van mijn administratie heb ik vernomen dat er naar aanleiding van eerder contact met onze klantenservice een onderzoek is opgestart en dat dit nog gaande is.

Ik ben bezig met het terugvorderen van tegoed dat op mijn verlopen OV-chipkaarten staat, zowel anonieme als persoonlijke OV kaarten. Online kwam ik er niet uit, maar telefonisch wel. Bleek dat er een geheel ander bankrekeningnummer gekoppeld was aan mijn kaarten; de dame aan de lijn noemde het bankrekeningnummer. Ik heb dit nummer vergeleken met alle bankrekeningen die wij hebben (inclusief die va... Als ZZP-er geweigerd voor opstalverzekering Onze opstalverzekering van ons woonhuis stopt (Nowgo). Ik kwam uit daarna uit bij Allianz Direct. Daar bleek ik geen verzekering af te kunnen sluiten omdat ik bij de KvK geregistreerd sta als ZZP-er. Nu ben ik bij OHRA maar zij deelden mij mee dat ze vanaf oktober ook ZZP-ers gaan uitsluiten. Ik ben wel verbaasd omdat ik als ZZP-er vanuit huis werk met een laptopje en een bureau, zo... Populair in Auto & Vervoer Mag een dealer een koop intrekken? Afgelopen week hebben wij contact gehad met erkende Bovag Citroen Dealer voor aanschaf 2e auto via private lease.

Meer informatie over PostNL PostNL is een Nederlands postbedrijf actief in de Benelux, Duitsland en Italië. Het bedrijf is de afgelopen jaren een aantal keer van naam veranderd. Zo heette het eerder, PTT, TPG, TNT, om uiteindelijk verder te gaan als PostNL in 2011. In 2015 werkten er bij PostNL 50. 000 mensen, waarvan een groot deel in parttime dienst. Zo'n 80% van het PostNL personeel bezorgt Nederlandse brievenpost. PostNL is door de Nederlandse overheid aangewezen als bedrijf dat is belast met het uitvoeren van de universele postdiensten (UPD). Dat betekend dat PostNL verantwoordelijk is om zes dagen per week post te bezorgen en brievenbussen te legen. De verschillende diensten van PostNL zijn, naast het bezorgen van brieven en drukwerk, ook zakelijke post en pakketten bezorgen.

Ik zie dat er op 18 mei een e-mail naar u is gezonden met een update. Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice Uiteindelijke oplossing Tanja 2020-05-20T17:47Z Dat ik nog "weken" zou moeten wachten volgens de email correspondentie op 18 mei die een collega van de beantwoorder heeft geschreven, terwijl ik nu al ruim 3 weken wacht totdat mijn pakket aankomt bij de ontvanger. PostNL heeft geen idee waar mijn pakket is en wanneer het aan zou moeten komen en zegt dat ze mij nog "weken" willen laten wachten, ze geven mij geen deadline en ook geen oplossing totdusver voor de geschatte 300 euro waarde van mijn spullen die ik op de verzending heb gedaan (! ) Status niet opgelost Beoordeling Ook een klacht indienen over POSTNL?

  1. Postnl waar is mijn packet inspection
  2. Postnl waar is mijn paket wisata
  3. Postnl waar is mijn pakket e
  4. Postnl waar is mijn pakket direct
  5. Waar is mijn pakket van PostNL gebleven? - Kassa
  6. Postnl waar is mijn pakket bezorgd
  7. 2 weken gratis ps plus 2020

Ik begrijp dat u meer duidelijkheid wenst. Ik heb de verzendcode opgezocht, maar helaas zijn er (nog) geen gegevens over dit pakket bij PostNL bekend. Dat betekent dat de zending nog niet in Nederland is, nog niet door ons verwerkt is of niet traceerbaar is in Nederland. Ik wil u daarom vragen nog een aantal dagen geduld te hebben, want als een pakket nog onderweg is dan kan het even duren voordat wij het ontvangen. Het is mogelijk dat een ander Nederlands postbedrijf de bezorging doet. Mocht er over een paar dagen nog steeds niks bekend zijn, dan adviseer ik u om contact op te nemen met de afzender. Die kan dan in eigen land navragen wat de status van de verzending is. Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice Uiteindelijke oplossing Hulzen25 2021-08-14T05:56Z Volgens de verzender is het pakket op 1 juli aangekomen in Amsterdam, Nederland.

door lekkerisdat - 20 mei 2013 om 17:09 4299 Antwoorden / 5 Vragen Bij het versturen van pakketjes, krijg je standaard een bonnetje met barcode, kun je het pakketje volgen. Alleen als het pakketje zoekraakt, kom je er achter dat dit hele systeem nietszeggend is, aangezien PostNL jou ook niet kan vertellen waar het gebleven is. Overigens vergoedingen hiervoor zijn zo tergend laag, dat het weinig zin heeft om 'n klacht in te dienen, overigens moet je dit toch doen. Wat wil PostNL allemaal van je weten? Terug naar de vraag Nieuw op Vraag & Beantwoord Auto overleden stiefvader overnemen/krijgen van moeder, hoe gaat dat? Mijn stiefvader is helaas overleden. Mijn moeder heeft zijn auto geërfd. Alleen heeft ze geen rijbewijs en kan er niets mee. Ze heeft besloten hem aan mij te geven, want ik kan hem goed gebruiken (ik lease). Ik neem aan dat ik de auto dus niet erf, want ik sta niet in het testament. Wordt het dus een gift van mijn moeder aan mij? De auto is minder waard dan de belastings grens voor schenken aan k... Lees meer Kan het zijn dat er gefraudeerd wordt bij de NS?

Ik heb als voorbeeld 5 mei iets verstuurd, zonder aantekenen of verzekeren en op bonnetje staat Barcode met een nummer Product: Pakket met TT NL 0-10 Gewicht Aan en dan staat het adres geprint aan wie ik het stuurde (naam en adres) Bestemming, in dit geval NL Dat een paar geldende voorwaarden van PostNl plus de track & trace code. Als je dit allemaal hebt moet (hoop ik) PostNl je toch verder kunnen helpen. door dearagain - 19 mei 2013 om 18:12 2462 Antwoorden / 7 Vragen *dien een klacht in bij de Geschillencommissie Post in Den Haag door alexishoop - 19 mei 2013 om 21:27 554 Antwoorden / 6 Vragen heb je aangegeven wie de verzender is? zoja dan kun je terug naar de verkoper (coop) en met een id kaart en bewijs van adres (bv een telefoonrekening op jou naam) een kopie bon vragen met daarop de barcode, ze mogen daarvoor belastbare kosten in rekening brengen als het niet een simpele handeling is. zonee dan heb je domme pech en duimen dat postnl webcare nog iets kan terug vinden, maar ook die hoeven dat niet kosteloos te doen en mogen ook om id vragen.

Details De klacht Mijn pakket vanuit de VS is via Zweden aangekomen in Amsterdam op 1 juli 2021. Het pakket is echter nog steeds niet bezorgd en zou volgens de verzender nog bij de douane liggen. De verzender heeft alleen een customs number: LM509816903SE. Hiermee kan ik niet zoeken op de website van PostNL. Graag wil ik weten waar mijn pakket is en wanneer het wordt bezorgd. In transit AMSTERDAM, NL Thursday, July 1, 2021 7:40 PM AMSTERDAM NL In transit Friday, June 18, 2021 3:08 PM NEWARK, NJ In transit Monday, June 14, 2021 11:03 PM NEWARK, NJ In transit Paperwork available De oplossing Ik wil graag weten waar mijn pakket is en wanneer het wordt bezorgd. 1 reactie Auteur Datum 2021-08-12T11:18Z Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de bezorging van post op uw huisadres. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht. In uw bericht vraagt u wanneer u uw pakket uit het buitenland ontvangt.