te-veel-toeristen-in-amsterdam

en na hoeveel dagen kan je dr wat van merken.. heb namelijk nu gespannen borsten lichte steekjes by borsten tepeles zijn gevoellig. en ik heb geprobeerd om het uit te rekenen de biologische klok zegt `14 10 ongesteld 17 gestopt 20 vruchtbare dag maar kan het dan ook op de 22/23 ste dat ik vruchtbaar ben??.. of moest het persee op die dag..? want ik hoor nu officeel over 11 dagen on te worden maar ik slik geen pil.. gooi het steeds weg heb je dan ook kans op een bevruchting met vriendelijke groet Romana. dat zou ik graag willen weten alvast bedankt Reageer Anoniem 26 oktober 2010 om 21:30 #13 Romana, er is een grote kans dat je zwanger bent. Doe een zwangerschapstest. Reageer brenda A 26 oktober 2010 om 22:34 #14 die zwangerschapstest kun je pas doen als je overtijd bent. en zwangerschapsklachten krijg je meestal ook pas rond die tijd. van voorvocht kun je inderdaad zwanger raken. als je niet zwanger wil zijn, gebruik dan een pil of condoom, denk niet te makkelijk over zwanger zijn of abortus.

  1. Hoeveel dagen na de seks kan ik zwanger zin.ru

Hoeveel dagen na de seks kan ik zwanger zin.ru

hoeveel dagen na de seks kan je zwanger zijn hoeveel dagen na de seks kan ik zwanger zin.ru hoeveel dagen na seks kan je zwanger worden
  1. Is slijtage hetzelfde als artrose und
  2. Hoeveel dagen na de seks kan ik zwanger zion national
  3. Op welke euromunt staat het hoofd van mozart
  4. Constant hoofdpijn duizelig en moe.edu
  5. Q music top 40 lijst de
  6. Vlieg veilig met een drone
  7. Wanneer was de gouden eeuw
  8. B.Nosy Meisjes Sjaal + muts - shocking roze - Maat 122 tm 164 | bol.com
  9. Alle Renault dealers in Nederland | Autokopen.nl
  10. John van de heuvel ontvoerd

Dit is ongeveer een week na de eisprong. Je telt dus niet vanaf de dag dat je sex hebt gehad, maar vanaf de dag van de ovulatie. Reageer Zonnetje 30 september 2010 om 20:17 #5 larissa schrijft: Mn vraag is gewoon hoe lang nadat er sperma in je baarmoeder is gekomen je zwanger kunt worden Lees in ieder geval het antwoord van Anita; zonder eisprong, raak je ook niet zwanger. Maar waarom vrees je dat je zwanger bent? Reageer Nienke 12 oktober 2010 om 20:56 #6 ff een vraagje he.. Kan je alleen zwanger raken in je vruchtbare dagen? Reageer Anoniem 13 oktober 2010 om 10:06 #7 Ja, en deze dagen verspreiden zich dus over de gehele cyclus. Nauwkeuriger zou het zijn als je zou vragen of de kans op een zwangerschap hoger zou zijn op de dagen dat je verhoogd vruchtbaar zou zijn, dus rond de cyclus. Maak dus niet de vergissing dat je op andere dag niet vruchtbaar zou zijn, de kans is alleen veel kleiner, maar zeker niet 0! Reageer moi 13 oktober 2010 om 19:50 #8 Sorry maar je kan toch alleen zwanger raken als je een eisprong hebt?