Kruidvat Highlights Voor Donker Haar

simon-sinek-waarom-hoe-wat
January 2, 2023

Tja, en dan de grote vraag. Heeft het effect gehad? Ik moet zeggen dat ik behoorlijk sceptisch was en vast een pakje haarverf klaar had staan om eventuele mislukkingen recht te trekken, maar ik was aangenaam verrast! Mijn haar had eerst een vrij donkere kleur, zoals je op deze foto kunt zien. Onder de douche zag ik al direct dat het lichter was en toen het eenmaal aan het drogen was zag ik dat mijn natuurlijke haarkleur al aardig naar boven was gekomen! Toen m'n zus even later die middag langskwam was zij ook helemaal verbaasd en vond ze dat het inderdaad vrijwel mijn eigen haarkleur was. Wow, wat een verschil! Als ik naar de aanzet van m'n haar kijk zie ik wel dat de lengtes iets geler zijn dan mijn eigen kleur, maar het scheelt niet heel veel! Ik heb altijd al een beetje goud-achtig haar gehad, dus dat kan heel goed kloppen. Bij het zien van zo'n product verwacht je dat het enorm beschadigend zal zijn voor je haar, maar ik kan zeggen dat het heel erg meevalt. Toen ik alles had uitgespoeld voelde m'n haar droog al als touw (zelfs al toen het nog nat was), maar vervolgens heb ik er een flinke dosis Aussie 3 Minute Miracle ingegooid.

  1. Hotel campanile
  2. Kruidvat highlights verf | byAranka.nl
  3. Model

Hotel campanile

Na het verven van de laatste pluk heb ik alles nog 20 minuten laten zitten zoals in de instructies vermeld stond. Hierna heb ik mijn haar met water uitgespoeld onder de douche en gewassen met een milde shampoo (babyshampoo waarmee ik ook mijn make-up kwasten was). Vervolgens heb ik nog twee minuten de conditioner uit de kit aangebracht. Een erg fijne en voedende conditioner en de sachet daarvan kan ik nog wel een paar keer gebruiken. En het resultaat? Mwah, het is niet helemaal gelukt... Ja je ziet een paar lichtblonde highlights, maar die zaten er dus al! Mijn uitgroei is vooral roder geworden en niet blonder. Achteraf denk ik dat ik de verf gewoon veel langer had moeten laten zitten, maar volgens de instructies moest je het 15 tot 20 minuten laten zitten na het verven van de laatste pluk. Ik herinner me ook dat kapsters altijd vinden dat het lang duurt voordat het gelige (dus warme) pigment uit mijn haar is en vaak zit ik dan voor een highlightsessie ook behoorlijk lang bij de kapper (of het valt gewoon warm van kleur uit, zoals de eerste drie keer).

Dit was mijn uitgroei nu. De foto is wel in direct zonlicht gemaakt. Aan de slag ermee. Dit was de inhoud van de highlights verf kit van Kruidvat: Ik heb gewoon de beschrijving gevolgd. Een dag eerder had ik mijn haar gewassen en verder had ik geen producten meer in mijn haar gebruikt. De ontkleuringspoeder moest voorzichtig gemengd worden met de ontwikkelcreme en dan kon je met het borsteltje plukjes verven. Dat borsteltje is net een soort mascara-kammetje. Niet heel prettig, want het trok nogal wat haren uit mijn hoofd als ik een plukje met verf ermee door probeerde te kammen. Ik heb laag voor laag wat plukjes in mijn haar geverfd, zo'n zeven plukjes per laag (als ik het me goed herinner, vrij dikke plukken in elk geval) en in totaal drie lagen (dus eerst mijn onderste haarlaag en zo naar boven toe). De verf was hierna wel bijna op. Ik heb dus uit de losse pols geverfd, de zogeheten balayage-methode (waarom zie ik dit kappers in NL nooit doen? ). De verf is dik genoeg en loopt niet over in de rest van je haar.

Kruidvat highlights verf | byAranka.nl

Dat werd door mijn haar opgezogen en daarna was alles eigenlijk wel prima. Inmiddels is mijn haar nog net zo gezond als het ervoor was. Prima dus! Nu, ruim twee weken verder, ben ik nog steeds erg blij met het resultaat. Mijn haar is beduidend lichter en dat bevalt me op dit moment wel! Inmiddels heb ik nog wel wat rode kleurshampoo gebruikt om er nog iets meer warmte aan te te voegen (zoals op bovenstaande foto te zien is) en nu is het een echte koperblonde kleur. Niet verkeerd! Mezelf kennende zal het niet heel lang duren voordat ik m'n haar weer ga verven, maar dat zal dan absoluut een tijdelijke kleur worden, zodat ik minder opstapeling zal krijgen. Ik had niet verwacht dat het zou werken, maar op mijn haar heeft het dus absoluut effect gehad. Misschien is de kleur iets geler uitgevallen dan de kleur die ik van mezelf heb, maar alle donkere verf is eindelijk uit de punten en de lengtes zijn mooi egaal van kleur. Yes! Absoluut de moeite waard om te proberen als je problemen hebt gehad met haarverf of je gewoon weer terug wilt na je eigen kleur (zelfs na 10+ jaar verven!

Zelfs de plukken waarmee ik begonnen was en die dus al veel langer in de verf zaten, waren niet echt blond, maar eerder rossig. Nu kan ik een rossige haarkleur best hebben, dus dat het wat warmer oogt, vind ik niet erg, maar mijn uitgroei matcht nu nog minder met de rest: Vooral in zonlicht en bij mijn scheiding valt de rossige kleur bovenaan erg op helaas. Vandaag droeg ik mijn haar zoals hieronder waarbij ik de voorste lok met een speldje over de scheiding heb gezet. Zo viel het niet zo op. Tja, ik kan er wel mee leven, daar niet van, maar dit is niet bepaald het resultaat dat ik in gedachten had. Dat is dus het risico van zelf verven dames! Nu twijfel ik een beetje wat ik zal doen met mijn haar: 1. Het zo laten. 2. Bij een kapper highlights laten zetten. 3. Zelf highlights zetten op een andere manier, bijvoorbeeld op de coupe soleil manier, dus met zo'n kapje waar je plukjes haar doorheen trekt die je verft. Schwarzkopf schijnt hier goede kits van te hebben. 4. Het helemaal in een andere kleur verven, waarbij ik zelf dan naar een lichte roodkleur neig (strawberry blond), maar ik ben bang dat ik dan teveel verschillende kleurvlakken in mijn haar krijg.

Model

  • Retro: Hoe Rossi Assen op de banken kreeg met fenomenale TT 2007
  • Intex family frame zwembad 450x220x84cm 20
  • Kruidvat highlights voor donker haar online
  • Iphone 11 pro zonder bkr 1
  • Waardenburg en de jongh snackbar video
  • Review: Kruidvat Color Remover Haarontkleuring – Pinky Polish
  • Iphone reparatie service den haag
Wat vinden jullie ervan en wat vinden jullie van zelf je haren verven?